Direct steunen

Op de website van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland heeft de Familie Bout een eigen pagina waar u een machtiging kunt uitschrijven. Door hen maandelijks met een vast bedrag te steunen draagt u structureel bij aan de onkosten die gemaakt worden om dit werk te kunnen doen. U kiest zelf of u per maand, kwartaal of per jaar een bijdrage geeft.

52

Structurele giften in procenten

Ook kunt u via deze website een éénmalige gift via Ideal geven. Zou u er over na willen denken om de Familie Bout maandelijks te steunen? Dit geeft hen een stabieler inkomen.

Wilt u liever anoniem geven? Dat is ook mogelijk. Uw gift wordt dan geboekt onder de naam ‘Wycliffe gevers Anoniem’. Als omschrijving geeft u ‘Anonieme gift Bout’ op. De gift stort u rechtstreeks op dit rekeningnummer van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland: NL 44 RABO 0145288676. Hartelijk dank!

Doordat Wycliffe Bijbelvertalers Nederland een ANBI (algemeen nut beogende instelling) keurmerk heeft kunt u gebruik maken van belastingaftrek.

Een andere vorm van geven is het vastleggen van een periodieke gift. Er zitten voorwaarden aan het doen van een periodieke gift, maar hierdoor krijgt u ook weer belastingvoordeel. U mag namelijk uw periodieke gift voor 100% van de belasting aftrekken. De voorwaarden voor u op een rijtje:

  • Uw gift gaat naar een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Of naar een vereniging die aan bepaalde voorwaarden voldoet. Welke voorwaarden dat zijn, leest u bij Ik geef aan een goed doel. Mag ik mijn gift aftrekken?
  • U hebt de periodieke gift vastgelegd in een overeenkomst die u door een notaris laat opmaken. Of in een overeenkomst die u zelf met de vereniging sluit.
  • U krijgt niets in ruil voor uw periodieke gift.

Het formulier om deze overeenkomst vast te leggen is door de Belastingdienst opgesteld. Om het u makkelijk te maken staat hij ook hieronder op deze website.