Actie: Zin in zomer(bloeiers)?

Het is nog best koud buiten, maar het wordt al wel langer licht.
De knoppen zijn overal zichtbaar en komen langzaam uit. Het wordt zomer…
Genieten jullie ook van mooie bloemen in verschillende kleuren?
We hebben een leuke actie… De opbrengst is voor Alfred en Hannah in Roemenië.
Wacht niet te lang, want op = op.

Koop een zomerbloeier voor jezelf of geef het kado en steun het werk van Alfred en Hannah. Het werk voor de Bijbel in Gebarentaal gaat door. Alfred is als (student)consulent betrokken bij verschillende vertalingen. Gods Woord wordt gezaaid in de eigen taal van doven en het geloof kan gaan groeien en bloeien tot eer van God. Mooi toch!

Dagelijkse realiteit

– Vertaling en/NE uitleg aan het einde –

Wist je dat doven één van de grootste onbereikte bevolkingsgroep van de wereld is?

De belangrijkste reden hiervoor is dat de enige Bijbels die beschikbaar zijn, in geschreven vorm zijn. Wat doven dus niet begrijpen. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om Bijbels te hebben in gebarentalen die zij wél kunnen verstaan.

Deze video die je net zag over dit meisje, is niet zomaar een zielige video, maar realiteit voor doven. Elke dag! Het gevoel van geïsoleerd te zijn. God wil met mij communiceren?! Hoe dan? Want ik kan Zijn Woord niet begrijpen..

Daarom wil Deaf Bible Society samenwerken met andere organisaties om er voor te zorgen dat doven de Bijbel in de taal van hun hart krijgen.

Door ons werk te steunen met een maandelijkse bijdrage, helpt u mee om doven de Bijbel te laten lezen in de taal van hun hart.

172

donateurs gezocht