Werkbezoek in Bogotá


Klik je op een foto, dan zie je een grotere versie =D

Het is verboden om zonder uitdrukkelijke toestemming van de makers van al de foto’s of video’s in dit blogbericht, deze te kopiëren, verspreiden of op welke andere manier dan ook gebruik te maken van dit beeldmateriaal. Voor een aanvraag tot toestemming stuurt men een email naar info@familiebout.com
Op bezoek bij de dovenschool in Bogotá. Hier zijn we meerdere keren geweest tijdens onze reis.
Daarna is Alfred aan het woord. Hij vertelt over waar hij geboren is, hoe het is om doof te zijn in Nederland, wat sneeuw, schaatsten en ijs is. De kinderen hadden geen idee!


Klik je op een foto, dan zie je een grotere versie =D

Het is verboden om zonder uitdrukkelijke toestemming van de makers van al de foto’s of video’s in dit blogbericht, deze te kopiëren, verspreiden of op welke andere manier dan ook gebruik te maken van dit beeldmateriaal. Voor een aanvraag tot toestemming stuurt men een email naar info@familiebout.comBijbelgebruik team aan het werk. Er worden opnames gemaakt voor een video die gelinkt is aan het pas vertaalde Bijbelboek Romeinen. Alles in gebarentaal uiteraard =)

Op deze bassen wordt lekker gedanst en gezongen tot eer van God door doven in hun eigen moedertaal . Met geluid ervaar je dit beter.. zet het geluid maar aan!


Met dezelfde presentatie daagde hij de dove leerlingen uit om te dromen. Je bent alleen maar doof!


Hartelijke groet van ons!

Het is verboden om zonder uitdrukkelijke toestemming van de makers van al de foto’s of video’s in dit blogbericht, deze te kopiëren, verspreiden of op welke andere manier dan ook gebruik te maken van dit beeldmateriaal. Voor een aanvraag tot toestemming stuurt men een email naar info@familiebout.com

Bloemetjes buiten zetten??

Alleen nog geen bloemetjes in huis?

Dit is je kans en je steunt er ook nog de Familie Bout mee!

Zien we je in Stroe?

De keuze is reuze en er is genoeg voor iedereen!

We hopen je daar te ontmoeten,

een hartelijke groet van,

Lucy, Robert, Frans, Henrieke, Hendrik en Daan

Waar zijn we mee bezig?

Als kerk hoorden we van deze stichting die zich inzet voor mensen die niemand meer hebben. Het is heel klein begonnen, maar ondertussen zorgen ze (zonder subsidie) voor meer dan 400 mensen op 16 verschillende locaties. Vanuit heel Roemenië worden er mannen en vrouwen gebracht om hier met liefdevolle armen te worden ontvangen.

Mensen worden gewoon achter gelaten. Bijvoorbeeld wanneer ze oud zijn en in het ziekenhuis terecht komen. Hun kinderen verkopen ondertussen hun huis en dan hebben ze na ontslag niets meer. Of een man die werkzaam was geweest als politieagent en later als rechter. Hij raakte aan de drank en van het een kwam het ander en uiteindelijk ontslagen en uit z’n huis gezet. Dan heb je niets meer en kijkt er niemand meer naar je om. Een andere man was technisch architect geweest, weer een ander had als gastarbeider in onder andere Duitsland en Nederland gewerkt. Er komen mensen die nog nooit een naam hebben gehad en altijd ergens in de natuur hebben geleefd. In een aparte, gesloten woning worden mensen met (zware) psychische problem opgevangen.

Deze stichting heeft als naam ‘Dumnezeu poata a grija’ wat vertaald zou kunnen worden als ‘de HEERE zorgt’. Het getuigenis van degene die ons rondleidt gaf alle eer aan de Heere, Die telkens voorziet in wat er op dat moment nodig is.

Ze zijn geheel zelfvoorzienend, bakken hun eigen heerlijke (zelf geproefd) brood, krijgen ontzettend veel goederen, materialen enzovoorts via giften. Het was indrukwekkend om mee te maken. Wat hebben wij het dan goed…

In onderstaande VLOG praten we je bij over de afgelopen tijd.

Ondertiteling bij deze vlog is te vinden door op het icoontje voor ondertiteling te klikken. Je kunt kiezen uit Nederlandse of Engelse ondertiteling.

INTERVIEW MET GROOT NIEUWS RADIO

Even genieten van het heerlijke weer, hoor! 😉

Benieuwd naar het eerste verhaal in deze serie? Klik dan hier.


THUISFRONTCOMMISSIE IN ACTIE

Help je mee deze foto te delen met zoveel mogelijk mensen?


Zo.. je bent weer helemaal bijgepraat. Tof dat je helemaal tot onderaan hebt gekeken! We waarderen je betrokkenheid echt enorm, dank daarvoor.

Hartelijke groet uit Oradea

Alfred & Hannah en Jelmer