Eindbestemming bereikt

Zondag hebben we deze kerk bezocht. We werden om 09:30 ontvangen met ontbijt en hadden daarna met elkaar een Bijbelstudie. Na de gespreksvragen in kleine groepjes besproken te hebben, begon de ‘echte’ dienst. Het was fijn om te merken dat de Heere Zijn kinderen over de hele wereld heeft.

Dinsdag zijn we naar onze eindbestemming, Grand Forks (GFK) gevlogen.

Daar kregen we de sleutel van ons appartement. We hebben een drie-kamer-appartement gekregen. Één slaapkamer voor Jelmer, één voor ons en één hebben we omgebouwd tot woonkamer.

Met allerlei platen en stickers hebben we de boel wat opgeleukt. Lekker ons eigen plekje gemaakt voor de komende maanden. 

Woonkamer:

Muursticker in de gang:

Vandaag, woensdag, voor het eerst in de kantine hier gegeten. Kantine.. zeg maar gerust restaurant. We praten jullie hier later over bij. Wij hebben onze ogen uitgekeken.

Daarna hadden we een staff-bijeenkomst over allerlei huishoudelijke en administratieve mededelingen. Ook werden alle nieuwe mensen voorgesteld. Leuk om zo wat mensen te leren kennen.

Ook via Jelmer leren we mensen kennen. Hij ging vanmorgen voor het eerst naar het kinderprogramma. Dat ging uitstekend. Vanmiddag heeft hij met een meisje gespeeld dat daar vanmorgen ook was. Dat loopt wel. Hier zijn we erg dankbaar voor.

Vanavond zijn we met iemand meegereden naar de winkel om nog wat spulletjes in te slaan. Als je nog geen stress hebt, dan moet je eens gaan winkelen bij SuperTarget… Als je hier geen keuzestress van krijgt..

ONGELOFELIJK! Dit is nog maar 1 pad. Er zijn er wel 40 of nog meer.. Alles wat je maar kunt bedenken kun je hier krijgen. Oke.. ze verkopen geen tractoren, maar het is een Welkoop, Blokker, Hema, Albert Heijn, Etos, H&M, etc, in ÉÉN!

Het vriesvak bestaat uit vijf paden met aan beide kanten vriezers..

Schat, neem je even luiers mee? Euh.. ja, welke?!!                                                              De keuze is reuze, zie hieronder.